Konnektor, Villanykapcsoló Szerelés, Bekötés És Csere Árak [2024]

Szaki Tudástár

Konnektor, Villanykapcsoló Szerelés, Bekötés És Csere Árak [2024]

A konnektor csere árak kifejezetten gyakori téma az építőipar világában. Amennyiben mesterembert keresünk, rendkívül fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy az árak tekintetében mire érdemes számítani. Ez nem csupán a hatékony kivitelezést seíti elő, akkor is segítséget nyújthat, ha a megfelelő kivitelező csapatot szeretnénk kiválasztani a pontos feladatok függvényében. Mégis, mik a különféle szakemberek díjai a feladatok függvényében? A lenti táblázat 100 magyar konnektor cserélő vállalkozó legjellemzőbb adatai alapján készült.

Konnektor, Villanykapcsoló Cseréje Árak
Minimum Ár 5.000 Ft
Maximum Ár 70.000 Ft
Legjellemzőbb Ár 8.000 - 12.000 Ft
Kapcsoló Típusa Szerint Árak
Egypólusú kapcsoló 3.500 - 6.000 Ft
Két áramkörös kapcsoló 5.500 - 8.000 Ft
Hárompólusú kapcsoló 5.500 - 8.000 Ft
Váltó kapcsoló 7.500 - 12.000 Ft
Keresztváltó kapcsoló 9.000 - 12.500 Ft
Okos kapcsolü 30.000 - 60.000 Ft
Dimmelhető kapcsoló 30.000 - 70.000 Ft
Konnektor / Dugalj típusa szerint Árak
Sztenderd konnektor dugalj 1.300 - 6.000 Ft
USB konnektor 5.000 - 26.000 Ft
Falon kívüli konnektor 1.300 - 6.000 Ft
Ipari dugalj 10.000 - 40.000 Ft
Okos konnektor 9.500 - 33.000 Ft
Padlóba süllyesztett konnektor 23.000 - 60.000 Ft
Általános munkadíjak Árak
Általános óradíj 8.000 - 12.000 Ft / óra
Kiszállási díj 0 - 10.000 Ft
Hétvégi felár +25-30%

*Jelen táblázat 100 hazai konnektor cserélő kis-és középvállalkozás legjellemzőbb adatai alapján készült. Ha észrevételed lenne, jelezd az info@szakiweb.hu e-mail címen!

A konnektor, villanykapcsoló szerelés árakról bővebben

Cikkünk következő részében picit részletesebben tárgyaljuk, hogy pontosan milyen tényezők szabják meg a konnektor cserélő szakemberek árait. Mint látni fogjuk, a kérdés számos tényezőtől függ - az agglomeráció, aktuális építőipari trendek, valamint a határidő egyaránt fontos szerepet játszanak. A konnektor, villanykapcsoló szerelésének ára kb. 5.000 - 70.000 Ft  / db. Egypólusú kapcsoló esetén kb. 3.500 - 6.000 Ft, két áramkörös kapcsolószerkezet esetén kb. 5.500 - 8.000 Ft a végösszeg. Hárompólusú kapcsolóknál nagyjából 5.500 - 8.000 Ft a várható ártartomány.  

Mik a konnektor szerelő feladatai? 

A konnektor szerelőnek számos fontos feladatot kell ellátnia az elektromos hálózatokban annak érdekében, hogy biztosítsa a stabil és biztonságos áramellátást. Az alábbi felsorolás részletezi ezeket a feladatokat:

Tervezés és terület felmérése: Meghatározza a konnektorok optimális elhelyezését és számát a terület függvényében, figyelembe véve az elektromos igényeket és a biztonsági előírásokat.

Konnektorok telepítése: A konnektorok felszerelése a kiválasztott helyekre az épületben vagy területen, beleértve a falba süllyesztett és felületre szerelt típusokat is.

Vezetékek bekötése: A konnektorokhoz tartozó vezetékek csatlakoztatása a fő elektromos hálózathoz, figyelembe véve a megfelelő polaritást és feszültséget.

Földelési rendszer kiépítése: Biztosítja a konnektorok földelését a biztonságos működés és a túlfeszültség elleni védelem érdekében.

Védelmi eszközök beépítése: Telepíti a szükséges védelmi eszközöket, mint például a túlfeszültség-védők vagy a kioldókapcsolók, hogy megelőzze az áramütéseket és más elektromos kockázatokat.

Ellenőrzés és hibakeresés: Rendszeres ellenőrzések végzése az installáció során, valamint a hibák és problémák azonosítása és javítása a biztonságos működés érdekében.

Felhasználói utasítások és tanácsadás: Felvilágosítja a felhasználókat a konnektorok megfelelő használatáról és a biztonsági előírások betartásáról.

Szabványok és előírások betartása: Biztosítja, hogy az installáció minden szempontból megfeleljen az aktuális elektromos szabványoknak és előírásoknak.

A konnektor szerelők tehát kulcsszerepet játszanak az elektromos hálózatok kiépítésében és karbantartásában, biztosítva a stabil és biztonságos áramellátást az épületekben és területeken.

Mennyiért száll ki a szerelő?

Konnektor, Villanykapcsoló Szerelés, Bekötés És Csere Árak

A konnektor szerelők általában óradíj alapján számlázzák a munkáikat, amelyek általánosan változhatnak az adott régiótól, a szakember tapasztalatától és a munka bonyolultságától függően.

Az óradíj általában különbözik az egyes régiókban. Nagyvárosokban vagy ipari területeken általában magasabb az óradíj, mivel az ottani életmód és költségek magasabbak lehetnek. Kisvárosokban vagy vidéki területeken az óradíj általában alacsonyabb lehet, hogy alkalmazkodjon az ottani lakosság anyagi helyzetéhez és a kisebb kereslet miatt alacsonyabb versenyhelyzet miatt.

A szakember tapasztalata és képzettsége is meghatározó tényező az óradíj kialakításában. Tapasztaltabb és magasan képzett szakemberek általában magasabb díjat számíthatnak fel munkájukért, mivel több tudással és gyakorlattal rendelkeznek a konnektorok telepítése és javítása terén. Az újonnan képzett vagy kevésbé tapasztalt szakemberek esetében az óradíj általában alacsonyabb lehet, hogy tükrözze a kevesebb tapasztalatot és szaktudást.

A munka bonyolultsága is befolyásolja az óradíjat. Egyszerű telepítési vagy javítási feladatok esetében az óradíj általában alacsonyabb lehet, míg összetettebb feladatok, például új konnektorcsoportok létrehozása vagy meglévő vezetékek cseréje esetén magasabb óradíjra lehet számítani.

Összességében az óradíj a konnektor szerelők esetében változó tényezők alapján alakul ki, amelyek közé tartozik a régió, a szakember tapasztalata és képzettsége, valamint a munka bonyolultsága. Fontos megérteni ezeket a tényezőket és árajánlatot kérni a konkrét munkára vonatkozóan.

Hogyan befolyásolja a régió a munkadíjakat?

A régió jelentős hatással van a konnektor beszerelési munkadíjakra, amelyeket számos tényező befolyásolhatnak.

Elsőként is, a régió gazdasági és társadalmi jellemzői meghatározzák az általános költségszintet. Nagyvárosokban és ipari területeken általában magasabbak az életszínvonalhoz kötődő költségek, így az alapmunkadíjak is magasabbak lehetnek. Kisvárosokban vagy vidéki területeken azonban általában alacsonyabb az általános költségszint, ami alacsonyabb árakhoz vezethet.

A munkaerőpiac is befolyásolja az árakat. A nagyobb városokban és ipari régiókban általában magasabb a kereslet a konnektor szerelőkre, ami növelheti az árakat az erős verseny miatt. Kisvárosokban vagy vidéki területeken a kereslet lehet alacsonyabb, ami alacsonyabb árakhoz vezethet.

A munkadíjat továbbá befolyásolja a szakember tapasztalata és képzettsége. Tapasztaltabb és magasabb képzettséggel rendelkező szakemberek általában magasabb óradíjat számíthatnak fel munkájukért. Emellett az adott régióban elérhető szolgáltatások és szakemberek mennyisége is hatással lehet az árakra.

A munka bonyolultsága is meghatározza az árakat. Egyszerű konnektor beszerelési feladatok általában olcsóbbak lehetnek, míg összetettebb projektek, például új villamos rendszerek kiépítése vagy régi vezetékek cseréje magasabb költségekkel járhat.

Összességében tehát a régió számos tényezőn keresztül befolyásolja a konnektor beszerelési munkadíjakat, beleértve az általános költségszintet, a keresletet és kínálatot a munkaerőpiacon, valamint a szakemberek tapasztalatát és a munka bonyolultságát. Fontos figyelembe venni ezeket a tényezőket árajánlat kérés előtt.

A távolság függvénye

Villanyszerelés árak

A villanykapcsoló cseréjének költsége jelentősen függhet a távolságtól, amelyet a szakembernek meg kell tennie az ügyfél otthonáig vagy az adott helyszínre.

Először is, a távolság meghatározza az utazási költségeket. Ha a szakember nagy távolságot kell megtegyen, például egy másik városba vagy faluba kell utaznia az ügyfél otthonáig, akkor az utazási költségek magasabbak lehetnek. Ezek az utazási költségek, beleértve az üzemanyagot és az esetleges autópálya-díjakat, hozzáadódnak a végső költséghez.

Másodszor, a távolság befolyásolhatja az időbeli költségeket. Ha a szakember hosszabb időt tölt az utazással, kevesebb idő marad a tényleges munkára. Ennek eredményeként a szakember óradíja lehet magasabb, hogy ellensúlyozza az elveszített munkaidőt és az utazással járó kényelmetlenségeket.

Ezen túlmenően, a távolság befolyásolhatja a szakember elérhetőségét és rugalmasságát. Ha a helyszín távolabb van, akkor a szakembernek előre meg kell terveznie az utazást, és kevesebb idő áll rendelkezésre azonnali vagy sürgősségi kérésekre. Ezért a sürgős munkákért esetleg magasabb díjat számíthatnak fel.

Végül, a távolság meghatározza az eszközök és anyagok szállítási költségeit is. Ha a szakembernek sok eszközt vagy anyagot kell magával vinnie, akkor ez további költségekkel járhat, különösen hosszabb távolságok esetén.

Összességében a távolság fontos tényező a villanykapcsoló cseréjének költségeiben, mivel befolyásolja az utazási és időbeli költségeket, valamint az eszközök és anyagok szállítási költségeit. Fontos figyelembe venni ezt a tényezőt árajánlat kérés előtt, és tájékozódni a szakember általános díjszabásáról és utazási politikájáról.

A kivitelezés típusától függően a villanykapcsoló csere árak

A villanykapcsoló csere ára jelentősen változhat a kivitelezés típusától függően, amely magában foglalhatja az egyszerű csere, az új kapcsoló beszerelését vagy a meglévő kapcsoló átalakítását.

Először is, az egyszerű kapcsolócsere általában a legolcsóbb lehetőség. Ebben az esetben a meglévő kapcsolót cserélik ki egy új, azonos típusúra vagy modellre, anélkül hogy bármilyen más változtatást hajtanának végre az elektromos rendszeren. Ennek következtében az anyagköltségek alacsonyabbak lehetnek, és a munkaerőigény is minimális.

Másodszor, az új kapcsoló beszerelése kiegészítő költségeket vonhat maga után. Ha a meglévő kapcsoló helyére egy új kapcsolót kell felszerelni, akkor az anyagköltségek mellett további munkaerőre és időre lehet szükség a régi kapcsoló eltávolításához és az új kapcsoló felszereléséhez.

Végül, ha a kivitelezés során az elektromos rendszert is módosítani vagy bővíteni kell, akkor ez további költségeket jelenthet. Például ha a kapcsolót egy másik helyre kell áthelyezni, vagy ha további vezetékeket kell húzni az új kapcsolóhoz, akkor ez többletköltségeket okozhat az anyagok és a munkaerő tekintetében.

Mindezek alapján, a kivitelezés típusa nagyban befolyásolja a villanykapcsoló csere árát. Az egyszerű csere általában a legköltséghatékonyabb, míg az új kapcsoló beszerelése vagy az elektromos rendszer módosítása további költségekkel járhat. Fontos előre tájékozódni a kívánt munka részleteiről és az ehhez kapcsolódó költségekről a megfelelő árajánlat megszerzése érdekében.

A szakember leterheltsége

Villanyszerelő munka közben

A konnektor csere árát számos tényező befolyásolja, köztük a szakember leterheltsége is, amelynek hatása az árakra változó lehet.

Először is, a szakember leterheltsége fontos tényező lehet az árak alakulásában. Ha a szakember nagy munkaterhelés alatt áll, és sok más projektje van, akkor általában magasabb óradíjat számíthat fel a munkájáért. Ez részben azért van, mert a nagy kereslet miatt a szakembernek kevesebb ideje van új projektekre, és így magasabb árat kérhet a rendelkezésre álló idő korlátozottsága miatt.

Másodsorban, a leterheltség befolyásolhatja a konnektor csere időpontját és rugalmasságát. Ha a szakember nagyon elfoglalt, lehet, hogy nehezebb vele időpontot egyeztetni, és azonnali vagy sürgős munkák esetén magasabb felárat számíthatnak fel. Emellett a leterheltség miatt a munka elvégzése is későbbi időpontokra tolódhat, ami esetleg további költségeket jelenthet a várakozási idő miatt.

Végül, a leterheltség befolyásolhatja a szakember által nyújtott szolgáltatás minőségét is. Ha a szakember túlterhelt vagy rohan, lehet, hogy nem tud kellő figyelmet fordítani a munkájára, és esetleg hibák vagy pontatlanságok jelentkezhetnek, ami később további költségeket eredményezhet a javítás vagy az utólagos munkák miatt.

Ezért fontos a szakember leterheltségének figyelembevétele, amikor konnektor cserére van szükség. Ajánlott előre időpontot egyeztetni a szakemberrel, hogy elkerüljük a váratlan felárat és biztosítsuk a szükséges figyelmet és minőséget a munka elvégzéséhez.

Mennyi a konnektor beszerelés általános óradíja?

A konnektor beszerelés általános óradíja számos tényezőtől függ, mint például a régió, a szakember tapasztalata és a munka bonyolultsága. Általában azonban az óradíj körülbelül 30 és 100 dollár között mozog, bár ez változhat az adott régiótól és a szakember szintjétől függően.

Az óradíj magasabb lehet olyan régiókban, ahol magasabb az életszínvonal és a munkaerőköltség, míg alacsonyabb lehet a vidéki területeken vagy olyan helyeken, ahol kevesebb a kereslet a szolgáltatásokra. A szakember tapasztalata és szakértelme is befolyásolja az óradíjat. tapasztaltabb szakemberek általában magasabb díjat számíthatnak fel a magasabb szintű szakértelemért és megbízhatóságért.

A munka bonyolultsága is fontos tényező az óradíj meghatározásában. Egyszerű konnektorcsere esetén az óradíj alacsonyabb lehet, míg egy összetettebb munkafolyamat, például új konnektorok hozzáadása vagy vezetékek cseréje esetén az óradíj magasabb lehet a bonyolultabb munkák miatt.

Fontos megérteni, hogy az óradíj csak az egyik része a konnektor beszerelés teljes költségének. Ezen kívül a szakember által szükséges anyagok, utazási költségek és egyéb díjak is felmerülhetnek, amelyek növelhetik a végső számlát. Ajánlott több szakembert is kérni árajánlatot, hogy összehasonlíthassa az árakat és kiválassza a számára legmegfelelőbb lehetőséget.

Sürgősségi felár

A sürgősségi felár alkalmazása a konnektor szerelésekor azonnali vagy sürgős beavatkozás esetén történik, amikor az időkritikus helyzetek miatt azonnali megoldásra van szükség. Általában a sürgősségi felár magasabb költségekkel jár, mint a rendes munkadíj, és azonnali reakcióra számíthatnak a sürgősségi szolgáltatás igénybevételekor.

Az alapvető okok közé tartozhat a hirtelen probléma, például egy konnektor hirtelen meghibásodása vagy a villamos energia kiesése, ami létfontosságú az adott helyiség vagy épület működéséhez. Az ilyen helyzetek sürgősségi beavatkozást igényelnek, hogy az áramszolgáltatás minél hamarabb helyreálljon és minimalizálják az esetleges károkat vagy kényelmetlenségeket.

A sürgősségi felár mértéke általában a szakember elérhetőségétől, a munkaidőtől és a beavatkozás sürgősségétől függ. Például hétvégi vagy éjszakai beavatkozások esetén a felár magasabb lehet, mint a normál munkaidőben végzett munkák esetén. A felár összege lehet fix összeg, vagy a munkadíj százalékos emelkedése is lehet, attól függően, hogy a szakember milyen politikát alkalmaz.

Fontos megjegyezni, hogy a sürgősségi felár azonnali és gyors reakciót biztosít, de magasabb költségekkel járhat. Érdemes átgondolni az alternatív megoldásokat és mérlegelni a sürgősségi beavatkozás szükségességét az esetlegesen magasabb költségekkel szemben. A legjobb, ha több szakembert is megkeresünk, hogy összehasonlítsuk az árakat és a sürgősségi szolgáltatások elérhetőségét a döntés előtt.

Az eszközpark karbantartása

Az eszközpark karbantartása és fenntartása kulcsfontosságú a villanyszerelők számára, hogy hatékonyan és biztonságosan végezhessék munkájukat. Ennek több fontos aspektusa van, melyek közül néhány a következő.

1. Eszközök működőképességének fenntartása. A villanyszerelők rendszeresen karbantartják és tesztelik a saját eszközeiket és felszereléseiket, mint például a mérőműszerek, csavarhúzók, fogók stb. Az eszközök időszakos ellenőrzése biztosítja, hogy megfelelően működjenek a munka során.

2. Mérőműszerek kalibrálása. A pontosság és megbízhatóság érdekében a villanyszerelők rendszeresen kalibrálják a mérőműszereiket. Ez biztosítja, hogy az áramkörök mérései pontosak legyenek, és elkerülhetők a hibás eredmények vagy a biztonsági kockázatok.

3. Biztonsági felszerelések ellenőrzése. A villanyszerelőknek gondoskodniuk kell a személyes védőfelszereléseik (pl. védősisak, védőszemüveg, kesztyű stb.) megfelelő állapotáról és cseréjéről, ha szükséges. Ezenkívül a munkahelyi biztonsági berendezéseket is rendszeresen ellenőrzik és karbantartják, mint például a létrákat vagy az emelőkosarakat.

4. Járművek karbantartása. Ha a villanyszerelőknek saját járműveik vannak, fontos azok rendszeres karbantartása és szervizelése is. Ez magában foglalhatja az olajcserét, a gumik állapotának ellenőrzését, a fékek karbantartását és egyéb fontos részek vizsgálatát.

5. Eszközök frissítése és bővítése. Az eszközpark karbantartásának része lehet az eszközök frissítése vagy bővítése is, hogy a villanyszerelők mindig a legmegfelelőbb és legkorszerűbb felszerelésekkel rendelkezzenek a munkavégzéshez.

Az eszközpark karbantartása és fenntartása biztosítja, hogy a villanyszerelők hatékonyan, biztonságosan és megbízhatóan tudjanak dolgozni. Ezáltal minimalizálhatják a munkahelyi baleseteket és a meghibásodásokból adódó kiesést az ügyfelekkel való szolgáltatások nyújtásában.

Konnektor szerelés árak és csere munkadíjak

A konnektor szerelésének és cseréjének árai változhatnak a kiválasztott konnektor típusától, a munka bonyolultságától és az adott szakember munkadíjától függően. Fontos tényezők, amelyek befolyásolhatják az árakat:

Konnektor típusa:

  • Különböző típusú konnektorok elérhetők, például egyszerű alap konnektorok, földelt konnektorok, USB csatlakozós konnektorok stb.
  • Az árak változhatnak a kiválasztott konnektor típusától és minőségétől függően.

Munka bonyolultsága:

  • Az új konnektor telepítése vagy a meglévő konnektor cseréje során felmerülő munkaműveletek bonyolultsága és időigénye.
  • Például a vezetékek cseréje vagy áthelyezése, a falbontás vagy új kábelek behúzása növelheti a munka költségeit.

Szakember munkadíja:

  • A villanyszerelő munkadíja, aki elvégzi a konnektor szerelését vagy cseréjét.
  • A munkadíj az adott szakember tapasztalatától és szakértelmétől függ, valamint a munka bonyolultságától és időigényétől.

Szükséges alkatrészek:

  • Az új konnektor beszerzésének és egyéb szükséges alkatrészeknek az ára, például a vezetékek, csavarok, függesztők stb.
  • Az alkatrészek minősége és márkája befolyásolhatja az árakat.

Kiegészítő munkák:

  • A környező falak vagy padló felülvizsgálata és javítása a konnektor telepítése vagy cseréje előtt vagy után.
  • Egyéb karbantartási munkák, például vezeték ellenőrzése vagy feszültségvizsgálat.

Fontos megjegyezni, hogy a konnektor szerelésének és cseréjének árai változhatnak a fent említett tényezők és az adott piaci viszonyok alapján. Ajánlott több szakembertől árajánlatot kérni, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb ár-érték arányt és a számunkra legkedvezőbb ajánlatot.

Milyen eszközökkel dolgozik egy szakember?

A konnektor szerelők számos eszközt és felszerelést használnak a munkájuk során, hogy hatékonyan és biztonságosan végezhessék a feladatokat. Ezek az eszközök lehetővé teszik számukra, hogy különböző típusú konnektorokat telepítsenek, javítsanak vagy cseréljenek ki, valamint hogy az elektromos hálózatokkal kapcsolatos egyéb munkákat végezzenek. Néhány fontos eszköz és felszerelés, melyekkel rendelkezhetnek.

1. Csavarhúzók. Különböző típusú csavarhúzókra van szükségük a különböző típusú csavarok megfelelő meghajtásához és meglazításához, például laposfejű, keresztfejű (Philips) vagy torx csavarhúzók.

2. Feszítők és fogók. A fogók és feszítők segítenek a vezetékek meghúzásában és rögzítésében, valamint az alkatrészek helyes pozíciójának megtartásában a szerelés során.

3. Krimpelő fogók. Ezeket az eszközöket használják a krimpelhető csatlakozók létrehozásához, melyek segítségével az elektromos vezetékeket biztonságosan lehet összekötni.

4. Fázisvizsgáló. Ez az eszköz segít a villamosenergia jelenlétének vagy hiányának ellenőrzésében az adott konnektorban vagy elektromos vezetékben.

5. Multiméter. A multiméterek segítségével mérhetik az elektromos áramot, feszültséget és ellenállást, valamint ellenőrizhetik az áramkörök működését és stabilitását.

6. Biztonsági felszerelések. A konnektor szerelőknek fontos, hogy megfelelő személyes védőfelszereléseket viseljenek, mint például védőkesztyűk, védőszemüveg és védősisak, hogy minimalizálják a sérülés vagy baleset kockázatát.

Ezen eszközök és felszerelések segítségével a konnektor szerelők képesek hatékonyan és biztonságosan végezni a konnektorok telepítését, javítását és karbantartását, valamint más elektromos hálózati munkákat is, biztosítva az otthonok és üzletek biztonságos elektromos ellátását.

Milyen képesítésű emberek végezhetnek konnektor bekötési munkát?

A konnektor bekötési munkához szükséges képesítések és végzettségek bizonyos mértékben változhatnak az adott régió szabályozásaitól és az elvégzendő feladat komplexitásától függően. Általánosságban elmondható, hogy az elektromos berendezések és hálózatok bekötéséhez szükséges munkát kizárólag erre a területre szakosodott és megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberek végezhetik.

1. VillanyszerelőkA legáltalánosabb és leggyakrabban alkalmazott szakemberek a konnektor bekötési munkálatok elvégzésére. Ezek a szakemberek hivatásos képesítéssel és tanúsítványokkal rendelkeznek az elektromos berendezések telepítésére, karbantartására és javítására vonatkozóan.

2. Elektromos szerelők. Az elektromos szerelők szintén képesek konnektorok bekötését végezni, mivel általában ugyanazokat a képzettségeket és készségeket kell elsajátítaniuk, mint a villanyszerelőknek. Azonban ebben az esetben a szakember címkéje és szakterülete lehet, hogy különbözik.

3. Tanúsított szakemberekEgyes régiókban és jogi keretek között előírhatják, hogy az elektromos munkákat csak olyan szakemberek végezhessék el, akik rendelkeznek bizonyos szintű tanúsítványokkal vagy engedéllyel a szakma gyakorlására. Ezek a tanúsítványok garantálják, hogy a szakember megfelelő képesítéssel és tudással rendelkezik az adott feladat elvégzéséhez.

4. Kivitelezők. Egyes esetekben a konnektor bekötését vállaló vállalkozások és kivitelezők is ellátják ezt a feladatot. Általában ezek a vállalkozások olyan szakembereket alkalmaznak, akik rendelkeznek a szükséges képesítésekkel és tapasztalattal a konnektor bekötési munkákhoz.

Fontos megjegyezni, hogy a konnektor bekötéséhez szükséges munkát mindig olyan szakembereknek kell végezniük, akik megfelelően képzettek és tanúsítottak az elektromos munkák elvégzésére. Ez biztosítja az otthonok és épületek elektromos rendszerének biztonságos és megfelelő működését, és minimalizálja a balesetek és a tűzesetek kockázatát.

Költségek - összefoglaló

A konnektor, villanykapcsoló szerelésének költsége kb. 5.000 - 70.000 Ft  / db áron érhető el. Egypólusú kapcsolóknál kb. 3.500 - 6.000 Ft, két áramkörös kapcsolószerkezeteknél kb. 5.500 - 8.000 Ft a teljes összeg. Hárompólusú kapcsolóknál kb. 5.500 - 8.000 Ft a jellemző ártartomány.  

Agglomerációk - gyakori szolgáltatási területek: Veszprém, Szolnok, Érd, Nyíregyháza, Miskolc, Pápa, Budapest, Szekszárd, Dunakeszi, Székesfehérvár, Nagykanizsa, Pécs, Ózd, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Dunaújváros, Orosháza, Hajdúböszörmény, Salgótarján, Esztergom, Mosonmagyaróvár, Kaposvár, Győr, Eger, Szombathely, Kecskemét, Vác, Ajka, Tatabánya, Kiskunfélegyháza, Gyula, Szigetszentmiklós, Gyöngyös, Cegléd, Szeged, Debrecen, Hódmezővásárhely, Baja, Gödöllő, Sopron

#konnektor szerelés árak #konnektor kapcsoló árak

Hasonló cikkek, tartalmak

Szerző
A cikket írta:
Szakértője a villamos hálózatoknak és a háztartási gépek elektronikájának.

Komment írása

Ha meglátásod lenne a cikkel kapcsolatban, akkor írd meg kommentben!
A kommentnek minimum 20 karakter hosszúnak kell lennie.

Elfogadom az adatédelmi nyilatkozatban foglaltakat.

Az adatkezelési tájékoztatót el kell fogadni.
A kommentnek minimum 20 karakter hosszúnak kell lennie.
Az adatkezelési tájékoztatót el kell fogadni.

PortálunkrólSzakiWeb - Ingyenes Építőipari Szakember Kereső

SZAKI KERESÉSE NÉV ALAPJÁN

villanyszerelőt keresel - vagy szakemberként regisztrálnál?

Mindkét esetben teljesen ingyenes a szolgáltatás.

Böngészel az adatlapok között - vagy inkább bombázzanak a szakik?

Segítünk Neked villanyszerelőt találni. Mindkét esetben teljesen ingyenes a szolgáltatás.

Melyik városban lenne szükséged villanyszerelő szakemberre?

Válaszd ki a megfelelő várost a listából a névre kattintással, hogy találni tudjunk Neked villanyszerelő szakembert.

Budapest
Debrecen
Szeged
Miskolc
Pécs
Győr
Nyíregyháza
Kecskemét
Székesfehérvár
Szombathely
Szolnok
Tatabánya
Érd
Kaposvár
Sopron
Veszprém
Békéscsaba
Zalaegerszeg
Eger
Nagykanizsa
Dunaújváros
Hódmezővásárhely
Dunakeszi
Cegléd
Salgótarján
Baja
Szigetszentmiklós
Ózd
Vác
Szekszárd
Mosonmagyaróvár
Gödöllő
Hajdúböszörmény
Pápa
Gyula
Gyöngyös
Kiskunfélegyháza
Ajka
Orosháza
Esztergom
Budaörs
Szentes
Kiskunhalas
Kazincbarcika
Jászberény
Szentendre
Siófok
Hajdúszoboszló
Nagykőrös
Tata
Makó
Gyál
Dunaharaszti
Törökszentmiklós
Vecsés
Hatvan
Karcag
Keszthely
Várpalota
Békés
Paks
Fót
Komárom
Dombóvár
Százhalombatta
Göd
Oroszlány
Monor
Balmazújváros
Mohács
Hajdúnánás
Veresegyház
Szigethalom
Gyömrő
Mátészalka
Mezőtúr
Kisvárda
Pomáz
Dabas
Csongrád
Mezőkövesd
Szarvas
Tiszaújváros
Kalocsa
Tapolca
Balassagyarmat
Pécel
Berettyóújfalu
Sátoraljaújhely
Sárvár
Püspökladány
Abony
Kiskőrös
Mór
Pilisvörösvár
Budakeszi
Bonyhád
Gyomaendrőd
Balatonfüred
Törökbálint
Hajdúsámson
Tiszavasvári
Biatorbágy
Újfehértó
Hajdúhadház
Bátonyterenye
Nagykáta
Nyírbátor
Sárospatak
Albertirsa
Kistarcsa
Sárbogárd
Maglód
Bicske
Dorog
Kőszeg
Üllő
Sajószentpéter
Tiszakécske
Marcali
Pilis
Körmend
Kiskunmajsa
Lajosmizse
Tiszafüred
Isaszeg
Kisújszállás
Tolna
Celldömölk
Heves
Budakalász
Szigetvár
Nagyatád
Csorna
Kapuvár
Mezőberény
Gárdony
Ráckeve
Sarkad
Kerepes
Edelény
Diósd
Halásztelek
Nagykálló
Pásztó
Ócsa
Csömör
Siklós
Szeghalom
Szerencs
Tárnok
Szentgotthárd
Kiskunlacháza
Derecske
Vásárosnamény
Túrkeve
Hajdúdorog
Jánoshalma
Nádudvar
Dunaföldvár
Jászapáti
Kecel
Balatonalmádi
Kunszentmárton
Kunszentmiklós
Sülysáp
Tamási
Fehérgyarmat
Piliscsaba
Ercsi
Polgár
Lenti
Jászárokszállás
Dévaványa
Nyíradony
Sándorfalva
Tura
Füzesabony
Kunhegyes
Erdőkertes
Dunavarsány
Soltvadkert
Nyergesújfalu
Nagykovácsi
Üröm
Páty
Őrbottyán
Létavértes
Kistelek
Zirc
Vésztő
Polgárdi
Enying
Mindszent
Ács
Ibrány
Putnok
Bácsalmás
Nyírtelek
Zalaszentgrót
Felsőzsolca
Szentlőrinc
Fegyvernek
Mogyoród
Kerekegyháza
Téglás
Encs
Győrújbarát
Balkány
Solt
Nagyecsed
Martfű
Bátaszék
Sümeg
Aszód
Újszász
Szabadszállás
Taksony
Mezőkovácsháza
Tápiószecső
Jánossomorja
Kozármisleny
Tótkomlós
Battonya
Mórahalom
Szécsény
Tápiószele
Pusztaszabolcs
Mezőcsát
Kaba
Berhida
Balatonboglár
Füzesgyarmat
Alsózsolca
Nagyhalász
Dömsöd
Hosszúpályi
Izsák
Kartal
Jászfényszaru
Lőrinci
Velence
Jászladány
Martonvásár
Tahitótfalu
Kunmadaras
Jászkisér
Komádi
Szikszó
Tiszalök
Vámospércs
Kisbér
Mezőhegyes
Rákóczifalva
Tát
Zsámbék
Csákvár
Balatonlelle
Alsónémedi
Tápiószentmárton
Bugyi
Algyő
Újkígyós
Egyek
Tiszalúc
Csurgó
Kondoros
Nagyszénás
Domaszék
Szada
Mélykút
Tiszaalpár
Nyírmada
Nyékládháza
Csorvás
Csenger
Lábatlan
Szentmártonkáta
Kemecse
Örkény
Elek
Emőd
Fonyód
Onga
Pétfürdő
Nagymaros
Tiszacsege
Mezőfalva
Szatymaz
Hévíz
Rácalmás
Körösladány
Helvécia
Szabadbattyán
Kenderes
Mikepércs
Dány
Sződliget
Kótaj
Aba
Tompa
Tokaj
Lakitelek
Inárcs
Ebes
Szegvár
Környe
Rakamaz
Tab
Törtel
Seregélyes
Devecser
Tószeg
Nyúl
Abádszalók
Vasvár
Kóka
Ceglédbercel
Szendrő
Harkány
Demecser
Szirmabesenyő
Pilisszentiván
Csemő
Letenye
Záhony
Biharkeresztes
Mándok
Balatonfűzfő
Cibakháza
Etyek
Mende
Nagytarcsa
Doboz
Fadd
Monorierdő
Bodajk
Simontornya
Tokod
Pécsvárad
Nagyvenyim
Tét
Mályi
Dombrád
Baktalórántháza
Hernád
Földes
Pannonhalma
Bóly
Perkáta
Telki
Dunavecse
Fertőszentmiklós
Ásotthalom
Mezőkeresztes
Decs
Nyíracsád
Arló
Kiszombor
Bábolna
Verpelét
Nyírábrány
Délegyháza
Ajak
Szajol
Adony
Verőce
Napkor
Nyáregyháza
Gyenesdiás
Hort
Sükösd
Ecser
Békésszentandrás
Taktaharkány
Kápolnásnyék
Bag
Kétegyháza
Pilisborosjenő
Medgyesegyháza
Sződ
Kengyel
Leányfalu
Bük
Kállósemjén
Kál
Vaja
Felsőtárkány
Gádoros
Gávavencsellő
Deszk
Érsekvadkert
Ballószög
Tuzsér
Balástya
Farmos
Hernádnémeti
Hegyeshalom
Herend
Zagyvarékas
Tápiógyörgye
Hodász
Orgovány
Jászalsószentgyörgy
Baracs
Fertőd
Felsőpakony
Hosszúhetény
Zsombó
Tápióbicske
Nyírpazony
Akasztó
Harta
Vaskút
Vép
Öcsöd
Nagybajom
Bordány
Győrszemere
Besenyszög
Ráckeresztúr
Táborfalva
Csepreg
Lébény
Tóalmás
Erdőtelek
Borsodnádasd
Sárosd
Bocskaikert
Csobánka
Röszke
Nagyréde
Sóskút
Bököny
Halászi
Abda
Sajókaza
Csolnok
Nyírbogát
Sásd
Ecséd
Dunapataj
Múcsony
Abaújszántó
Pákozd
Hajós
Dunabogdány
Gönyű
Csabrendek
Hajdúszovát
Cigánd
Bélapátfalva
Zalalövő
Öttevény
Ópályi
Lengyeltóti
Budavár (1. kerület)
Budapest 2. kerület
Óbuda-Békásmegyer (3. kerület)
Újpest (4. kerület)
Lipótváros (5. kerület)
Terézváros (6. kerület)
Erzsébetváros (7. kerület)
Józsefváros (8. kerület)
Ferencváros (9. kerület)
Kőbánya (10. kerület)
Újbuda (11. kerület)
Hegyvidék (12. kerület)
Budapest 13. kerület
Zugló (14. kerület)
Rákospalota( 15. kerület)
Budapest 16. kerület
Rákosmente (17. kerület)
Pestszentlőrinc (18. kerület)
Kispest (19. kerület)
Pesterzsébet (20. kerület)
Csepel (21. Kerület)
Budafok (22. Kerület)
Soroksár (23. Kerület)
Hévízgyörk
Földeák
Vértesszőlős
Nagymágocs
Üllés
Lepsény
Sárszentmihály
Tiszabura
Balatonszabadi
Sárrétudvari
Zalakomár
Bakonycsernye
Levelek
Jászjákóhalma
Nyírbéltek
Dánszentmiklós
Nagyigmánd
Boldog
Kakucs
Cserszegtomaj
Pátroha
Gomba
Apátfalva
Poroszló
Kisköre
Karácsond
Tokodaltáró
Pilisszántó
Tiszadob
Kocsord
Tarcal
Madaras
Hőgyész
Tápiószőlős
Hajmáskér
Nyírbogdány
Gyöngyössolymos
Csanádpalota
Biharnagybajom
Dusnok
Sajólád
Érsekcsanád
Gesztely
Szalkszentmárton
Sajóbábony
Baj
Tornyospálca
Diósjenő
Iváncsa
Bölcske
Újhartyán
Tass
Porcsalma
Szakoly
Kulcs
Szob
Nagyhegyes
Rétság
Szentgál
Gencsapáti
Megyaszó
Bőcs
Jászkarajenő
Zákányszék
Nyírlugos
Nemesvámos
Bugac
Győrzámoly
Sárisáp
Recsk
Baracska
Iregszemcse
Kunágota
Adács
Pocsaj
Beled
Kóny
Báránd
Csanytelek
Répcelak
Sellye
Nyírmeggyes
Tiszakeszi
Rajka
Andornaktálya
Karancslapujtő
Ják
Jakabszállás
Cece
Besenyőtelek
Petőfibánya
Lovasberény
Ostoros
Nagydorog
Balatonkenese
Tiszaeszlár
Berzence
Bácsbokod
Tarján
Okány
Újszilvás
Dunaszentgyörgy
Köröstarcsa
Sárkeresztúr
Ófehértó
Tápióság
Bagamér
Táplánszentkereszt
Villány
Abasár
Csanádapáca
Kesztölc
Kocs
Úri
Gyöngyöshalász
Rudabánya
Segesd
Rábapatona
Prügy
Kelebia
Forró
Jánosháza
Bekecs
Gyöngyöspata
Tiszanána
Jászszentlászló
Galgahévíz
Apc
Mezőzombor
Kisláng
Mány
Jászszentandrás
Ruzsa
Kadarkút
Szabadkígyós
Kaposmérő
Tiszakarád
Úrhida
Tunyogmatolcs
Szentistván
Beremend
Kosd
Zamárdi
Lánycsók
Pusztavám
Arnót
Fényeslitke
Szank
Jánoshida
Valkó
Vál
Kisszállás
Békéssámson
Pér
Nyírkarász
Gyöngyöstarján
Káloz
Görbeháza
Maklár
Boldva
Őcsény
Szárliget
Mágocs
Mosonszentmiklós
Ónod
Piliscsév
Nyárlőrinc
Herceghalom
Szászvár
Gara
Tarpa
Szigetcsép
Apagy
Kerecsend
Zsámbok
Naszály
Magyarbánhegyes
Szigetmonostor
Nagybaracska
Döge
Buj
Töltéstava
Kimle
Császártöltés
Kéthely
Előszállás
Nagymányok
Pellérd
Forráskút
Böhönye
Fertőrákos
Nyírmihálydi
Tiszadada
Somoskőújfalu
Lajoskomárom
Sáránd
Nagydobos
Szedres
Cserkeszőlő
Mád
Öskü
Pincehely
Ópusztaszer
Tengelic
Nyírcsaholy
Balatonföldvár
Dég
Kismaros
Péteri
Buják
Konyár
Sajószöged
Bucsa
Kántorjánosi
Vonyarcvashegy
Pétervására
Litér
Fülöpszállás
Domony
Pázmánd
Máriapócs
Mérk
Bogyiszló
Bőny
Badacsonytomaj
Jászdózsa
Ágfalva
Zámoly
Nagyrábé
Monostorpályi
Pilisszentkereszt
Városföld
Mocsa
Ádánd
Sajóvámos
Nagyoroszi
Csány
Szigetszentmárton
Mezőszilas
Tiszaszentimre
Tiszabő
Jobbágyi
Méhkerék
Szabadegyháza
Kistokaj
Tordas
Kópháza
Tiszapüspöki
Koroncó
Székkutas
Becsehely
Bokod
Szendrőlád
Hercegszántó
Kunfehértó
Gönc
Kevermes
Gyönk
Almásfüzitő
Aranyosapáti
Nyírgyulaj
Hidas
Parád
Bősárkány
Bercel
Zomba
Romhány
Dombegyház
Vácszentlászló
Nyírmártonfalva
Perbál
Tyukod
Maroslele
Szany
Süttő
Pócsmegyer
Nyírtass
Úrkút
Harsány
Bátya
Apostag
Csengőd
Nyírkáta
Csengele
Iklad
Szomód
Nagycenk
Harka
Dunaszeg
Ősi
Kecskéd
Alattyán
Hajdúbagos
Zagyvaszántó
Kompolt
Egerszalók
Baks
Pilismarót
Rákócziújfalu
Fábiánsebestyén
Dávod
Nyírvasvári
Pánd
Nagykozár
Bogács
Encsencs
Domoszló
Balatonszárszó
Döbrököz
Szamosszeg
Anarcs
Iszkaszentgyörgy
Rád
Farkaslyuk
Taktaszada
Gyulaháza
Zalakaros
Szigetújfalu
Gégény
Bajna
Kék
Lábod
Mátraverebély
Kaszaper
Nyársapát
Mátraderecske
Csörög
Berekböszörmény
Torony
Taszár
Ásványráró
Csökmő
Dunaszekcső
Vámosgyörk
Alap
Szurdokpüspöki
Szentlőrinckáta
Jászfelsőszentgyörgy
Écs
Fehérvárcsurgó
Szihalom
Kisléta
Újszentiván
Hejőbába
Nyirád
Farád
Ágasegyháza
Tállya
Madocsa
Noszvaj
Tiszabezdéd
Vasad
Szentkirály
Rózsaszentmárton
Császár
Csetény
Heréd
Karancskeszi
Mátraterenye
Vácrátót
Csévharaszt
Dunakiliti
Budajenő
Járdánháza
Szentkirályszabadja
Rimóc
Aszaló
Katymár
Kocsér
Kálmánháza
Tar
Kazár
Piricse
Tatárszentgyörgy
Balatonfenyves
Visegrád
Csávoly
Sármellék
Nemesnádudvar
Ikrény
Soponya
Bócsa
Tarnaörs
Ököritófülpös
Karcsa
Tiszabercel
Tolcsva
Felsőszentiván
Sirok
Felcsút
Levél
Ságvár
Pap
Tiszanagyfalu
Lőkösháza
Pálmonostora
Kesznyéten
Halmaj
Szokolya
Nagyszentjános
Máriakálnok
Markaz
Csór
Tarnalelesz
Ikervár
Nagycserkesz
Szederkény
Vajszló
Tázlár
Vértesacsa
Ricse
Csabacsűd
Balatonszemes
Csopak
Nyírtura
Győrújfalu
Csákánydoroszló
Somogyvár
Bakonyszentlászló
Sály
Nagyvázsony
Fülöp
Fábiánháza
Izsófalva
Jánkmajtis
Váchartyán
Enese
Petneháza
Galgamácsa
Nádasdladány
Méra
Zsadány
Németkér
Geszteréd
Atkár
Mosonszolnok
Leányvár
Tiszasziget
Ászár
Tömörkény
Bükkábrány
Besnyő
Kunszállás
Vasmegyer
Szabolcsveresmart
Fajsz
Olaszliszka
Báta
Kisgyőr
Tác
Nógrádmegyer
Jászboldogháza
Pócspetri
Mátranovák
Érpatak
Zalaapáti
Hernádkak
Győrladamér
Pátka
Pusztaföldvár
Újlengyel
Vámosszabadi
Tarnaméra
Kakasd
Álmosd
Tinnye
Vámosmikola
Tiszatenyő
Dudar
Csépa
Jásztelek
Kaposfő
Murakeresztúr
Szár
Miske
Felsőörs
Alsóörs
Monok
Ormosbánya
Pacsa
Bana
Szomolya
Szilvásvárad
Tardos
Rábapaty
Tiszaszőlős
Nagyfüged
Csólyospálos
Mezőtárkány
Kőtelek
Ozora
Dunasziget
Varsány
Mezőnyárád
Bajót
Hangony
Istenmezeje
Győrtelek
Szerep
Csomád
Foktő
Nagykörű
Palotás
Somogyjád
Hegykő
Derekegyház
Balatonszentgyörgy
Bak
Tényő
Tiszajenő
Tiszakanyár
Kurityán
Szűcsi
Ladánybene
Pilisjászfalu
Somogyszob
Szepetnek
Csokonyavisonta
Pálfa
Karád
Gellénháza
Mátraszőlős
Zsáka
Szatmárcseke
Dunaalmás
Magyaralmás
Türje
Gyöngyösoroszi
Kunbaja
Pusztamonostor
Görcsöny
Majosháza
Öreglak
Kunadacs
Szendehely
Pusztadobos
Nagylóc
Tiszaroff
Karancsalja
Dédestapolcsány
Sárkeresztes
Darnózseli
Penc
Kékcse
Tiszavárkony
Ramocsaháza
Kaposszekcső
Alsóvadász
Babócsa
Sarkadkeresztúr
Legyesbénye
Balatonkeresztúr
Papkeszi
Bátmonostor
Mecseknádasd
Drégelypalánk
Tiszasüly
Átány
Sajókeresztúr
Balotaszállás
Kölesd
Bükkaranyos
Kőszárhegy
Vaszar
Újszentmargita
Nagyharsány
Hortobágy
Győrság
Kápolna
Gyermely
Ludányhalászi
Kötegyán
Vilmány
Kutas
Nagyberki
Kálló
Nagyvarsány
Petőfiszállás
Bakonyszombathely
Alcsútdoboz
Kincsesbánya
Söjtör
Pereszteg
Szákszend
Kübekháza
Püspökhatvan
Nagysáp
Tárkány
Tiszapalkonya
Tiszatarján
Csátalja
Vácduka
Magyarcsanád
Őr
Egerbakta
Novajidrány
Telekgerendás
Tiszakürt
Acsa
Tetétlen
Szeremle
Kölcse
Biri
Pusztaszer
Lövő
Sukoró
Tiszatelek
Pácin
Nógrád
Pitvaros
Mesztegnyő
Végegyháza
Ugod
Dunaegyháza
Sajópetri
Nagykamarás
Sényő
Tiszaörs
Dejtár
Nagykereki
Kisapostag
Köröm
Etes
Bánhorváti
Borota
Tihany
Tibolddaróc
Pély
Bodroghalom
Sárszentágota
Somberek
Réde
Csókakő
Szakály
Tevel
Szügy
Mernye
Vasszécseny
Buzsák
Verseg
Látrány
Véménd
Esztár
Novaj
Bánréve
Kétsoprony
Homokmégy
Kőröshegy
Pusztavacs
Tótvázsony
Egercsehi
Szil
Vizslás
Vajdácska
Fertőszéplak
Balatonendréd
Nádasd
Alsópáhok
Nagyberény
Igal
Mezőszentgyörgy
Vértessomló
Bezenye
Jármi
Mártély
Vitnyéd
Nagykarácsony
Balatonfőkajár
Városlőd
Sajóörös
Bágyogszovát
Jenő
Timár
Tiszabecs
Egyházasrádóc
Gyarmat
Tök
Gerendás
Kocsola
Halmajugra
Börcs
Rém
Boconád
Daruszentmiklós
Iharosberény
Kajárpéc
Karancsság
Taktakenéz
Bagod
Neszmély
Galambok
Iván
Szigetbecse
Eperjeske
Ecsegfalva
Kismarja
Kajdacs
Sopronkövesd
Keszü
Alsószentmárton
Nárai
Gyúró
Gyüre
Szőlősgyörök
Dalmand
Sióagárd
Hédervár
Magyarkeszi
Rohod
Kunsziget
Paszab
Kővágószőlős
Ilk
Páhi
Szirák
Nagybánhegyes
Váncsod
Igrici
Bakonybél
Bénye
Soltszentimre
Márkó
Ináncs
Vanyarc
Endrefalva
Berente
Tataháza
Tarnazsadány
Rum
Apaj
Gyömöre
Tard
Bükkszentkereszt
Zalahaláp
Kislőd
Ravazd
Murony
Gerjen
Zebegény
Somogysárd
Máza
Lovászi
Bakonszeg
Tenk
Szakmár
Felgyő
Borsodszentgyörgy
Hencida
Kehidakustány
Nyírcsászári
Sarud
Mezőcsokonya
Csabdi
Hetes
Súr
Tarany
Mezőszemere
Nagyiván
Magyarpolány
Révfülöp
Ecseg
Furta
Kenézlő
Rezi
Pápateszér
Pogány
Hidasnémeti
Detk
Csákberény
Inke
Szalonna
Szabolcsbáka
Őriszentpéter
Újléta
Regöly
Nagyesztergár
Pilisszentlászló
Balatonvilágos
Pusztazámor
Hejőpapi
Szuhogy
Makád
Juta
Kisar
Borsodszirák
Páka
Kurd
Mezőladány
Teskánd
Gyöngyösfalu
Lovászpatona
Sáta
Fülöpjakab
Tiszaszentmárton
Monostorapáti
Parasznya
Babót
Letkés
Szalánta
Gérce
Bácsborsód
Pusztamérges
Bocfölde
Vásárosdombó
Vállaj
Lesencetomaj
Boldogkőváralja
Visonta
Halimba
Ároktő
Dömös
Visznek
Nyírgelse
Szentpéterszeg
Sajóhídvég
Bodrogkeresztúr
Homokszentgyörgy
Somlóvásárhely
Balogunyom
Cered
Nyíribrony
Tépe
Sokorópátka
Várdomb
Nagykónyi
Gelse
Bükkösd
Bárdudvarnok
Berzék
Görgeteg
Szorgalmatos
Kömlőd
Hernádvécse
Szelevény
Lukácsháza
Tótszerdahely
Balatonberény
Erdőbénye
Bódvaszilas
Andocs
Nagyrécse
Nézsa
Varbó
Zákány
Csököly
Áporka
Bükkszenterzsébet
Káld
Szalaszend
Pálháza
Sárszentlőrinc
Medgyesbodzás
Magyarnándor
Mezőgyán
Rétközberencs
Veszprémvarsány
Dorogháza
Balaton
Szomor
Tiszaderzs
Székely
Nyírtét
Beszterec
Tabdi
Tardona
Várvölgy
Sajóecseg
Tolnanémedi
Nagylók
Mezőnagymihály
Nőtincs
Penészlek
Orfű
Himesháza
Petőháza
Kajászó
Olaszfalu
Sarród
Galgagyörk
Kölked
Kisvarsány
Balatongyörök
Beloiannisz
Dormánd
Nagylózs
Hejőkeresztúr
Bárna
Tiszasas
Ságújfalu
Rábapordány
Tiborszállás
Rábahídvég
Magyarszék
Mihályi
Gyulaj
Hahót
Balatonederics
Szászberek
Cserépfalu
Kisnána
Egervár
Körösszegapáti
Berekfürdő
Pázmándfalu
Aparhant
Bakonynána
Csősz
Örményes
Mozsgó
Zalaszentiván
Somogyudvarhely
Bicsérd
Gyékényes
Kamut
Kaskantyú
Uszód
Egerszólát
Bogád
Géderlak
Héreg
Szentpéterfa
Szentpéterúr
Hobol
Tiszakerecseny
Újkenéz
Csót
Héhalom
Nyírparasznya
Gutorfölde
Kázsmárk
Serényfalva
Mezőlak
Felsőnyék
Nagybajcs
Dad
Újkér
Hantos
Isztimér
Sóshartyán
Feldebrő
Sáp
Kemence
Nagysimonyi
Tiszagyenda
Bélmegyer
Egerág
Őrhalom
Újudvar
Vajta
Kispalád
Laskod
Tápszentmiklós
Mohora
Kerekharaszt
Bükkzsérc
Rátka
Újpetre
Bakonysárkány
Mezőkomárom
Nemesbikk
Kaposszerdahely
Majs
Kisoroszi
Györköny
Beregdaróc
Zalaszántó
Lesenceistvánd
Dág
Biharugra
Pusztahencse
Mezőörs
Bihartorda
Felsőnyárád
Nagybarca
Noszlop
Zalaszentmihály
Felsődobsza
Agyagosszergény
Magyarbóly
Borsosberény
Szuhakálló
Erk
Rábatamási
Igar
Veszkény
Mosdós
Gemzse
Annavölgy
Nábrád
Zalacsány
Pirtó
Nyárád
Tabajd
Magyarhomorog
Nagykapornak
Zichyújfalu
Vatta
Mátraszele
Gátér
Gacsály
Bodrogolaszi
Barabás
Darány
Gölle
Felsőszentmárton
Nagyvisnyó
Kardoskút
Lónya
Versend
Királyegyháza
Pókaszepetk
Milota
Csécse
Borsodbóta
Nagyszokoly
Dunafalva
Ötvöskónyi
Csörötnek
Nemesgulács
Gulács
Bernecebaráti
Patak
Csokvaomány
Magyargéc
Kiskorpád
Homrogd
Balinka
Tiszaug
Magy
Nemesszalók
Egyházasfalu
Almáskamarás
Kisbajcs
Girincs
Rédics
Nyírpilis
Harc
Badacsonytördemic
Szárföld
Litke
Tarnaszentmiklós
Osli
Kőröstetétlen
Nyírjákó
Tiszaszalka
Palotabozsok
Újtikos
Vácegres
Cikó
Pakod
Kenyeri
Vértesboglár
Felsőlajos
Osztopán
Kapospula
Berkesd
Gáborján
Takácsi
Gánt
Váralja
Újcsanálos
Makkoshotyka
Gödre
Cserhátsurány
Mindszentgodisa
Vokány
Zalavár
Szakcs
Felpéc
Szabadhídvég
Nagytálya
Karancsberény
Csesztreg
Uraiújfalu
Zalaszentlászló
Sopronhorpács
Püspökmolnári
Sormás
Csikéria
Márianosztra
Harkakötöny
Fülöpháza
Bodrogkisfalud
Hugyag
Füle
Bakonyszentkirály
Sorokpolány
Balsa
Újrónafő
Balatonakarattya
Pusztakovácsi
Berkesz
Tótszentmárton
Körösszakál
Mogyorósbánya
Zsira
Pölöske
Hejőszalonta
Vizsoly
Papos
Csajág
Csikóstőttős
Domaháza
Boba
Peresznye
Tiszaigar
Szin
Geszt
Hollóháza
Attala
Rakaca
Gógánfa
Mátramindszent
Beregsurány
Mórichida
Perkupa
Nógrádsáp
Szigliget
Külsővat
Rozsály
Baté
Bázakerettye
Horvátzsidány
Dunaszentbenedek
Sonkád
Szajk
Vassurány
Csengerújfalu
Remeteszőlős
Medina
Kemenesmagasi
Pecöl
Nyírkércs
Somogyszentpál
Nova
Nagycsécs
Zalaszentbalázs
Adásztevel
Búcsúszentlászló
Zánka
Hegyfalu
Rábagyarmat
Sajóvelezd
Bábonymegyer
Káptalanfa
Túristvándi
Karmacs
Magyaratád
Királd
Szerecseny
Kővágóörs
Zemplénagárd
Alacska
Sárhida
Jánd
Értény
Ostffyasszonyfa
Magyarlak
Szentlászló
Csengersima
Tarhos
Szenna
Győrsövényház
Tiszakóród
Mátyásdomb
Miháld
Becsvölgye
Taliándörögd
Somogyvámos
Egyházaskozár
Mánfa
Háromfa
Jéke
Somogyszil
Tés
Ordacsehi
Geresdlak
Mihályháza
Vereb
Öregcsertő
Alsónyék
Pécsudvard
Méhtelek
Tornanádaska
Ipolyvece
Bolhó
Kóspallag
Szabadszentkirály
Mátraballa
Óbarok
Csernely
Nekézseny
Zsana
Bársonyos
Kisfalud
Gamás
Újdombrád
Szamossályi
Bodony
Baksa
Tolmács
Zsurk
Vámosújfalu
Nemesdéd
Söpte
Vése
Felsőrajk
Kisdorog
Botpalád
Ölbő
Kaposújlak
Ludas
Dunaszentpál
Tapsony
Mórágy
Sáregres
Nemti
Belezna
Somogyaszaló
Nemesvid
Somogysámson
Barbacs
Egyházasgerge
Bikal
Tomajmonostora
Vönöck
Sajópálfala
Marcaltő
Magyaregregy
Püspökszilágy
Nagynyárád
Baktakék
Tiszagyulaháza
Jászágó
Besenyőd
Táp
Jásd
Tanakajd
Imrehegy
Aldebrő
Lipót
Tiszamogyorós
Öttömös
Molnári
Penyige
Csénye
Felsőtelekes
Rudolftelep
Borsodivánka
Babarc
Dóc
Fürged
Alsóberecki
Zalabér
Tófej
Borzavár
Nagybörzsöny
Kétújfalu
Homokbödöge
Mesterszállás
Nemesgörzsöny
Alsónána
Nógrádsipek
Balatonmáriafürdő
Kéty
Mikófalva
Ácsteszér
Fertőhomok
Nemesbük
Nikla
Túrricse
Gyulakeszi
Olcsva
Csobaj
Zalabaksa
Garabonc
Borsfa
Bükkszék
Som
Kétpó
Szulok
Kerékteleki
Nagybárkány
Nágocs
Drávaszabolcs
Nógrádkövesd
Lak
Úny
Meggyeskovácsi
Ivánc
Tisztaberek
Kunpeszér
Diósviszló
Patvarc
Egerfarmos
Kolontár
Viss
Nagyar
Sárpilis
Dör
Sitke
Kömpöc
Nyírlövő
Somlószőlős
Csegöld
Eszteregnye
Bátorliget
Nagyút
Rákóczibánya
Csobád
Kovácsvágás
Kapoly
Mikebuda
Mezősas
Tereske
Pátyod
Kokad
Káva
Hárskút
Bánk
Vát
Balatonakali
Nagyveleg
Csányoszró
Erdőkövesd
Hercegkút
Nagyrév
Sorkifalud
Nyírderzs
Tiszaadony
Szeleste
Alsónemesapáti
Püski
Szilsárkány
Acsád
Abaliget
Zalatárnok
Hunya
Rábakecöl
Bánd
Felsőpáhok
Terem
Vezseny
Alsószentiván
Tiszaladány
Perenye
Göncruszka
Ragály
Pálosvörösmart
Keszeg
Cégénydányád
Fityeház
Gyód
Dáka
Gersekarát
Fertőendréd
Györe
Oszkó
Nógrádszakál
Bakonytamási
Nagyrozvágy
Szanda
Csömödér
Hevesvezekény
Epöl
Kardos
Abaújkér
Kálmáncsa
Nagypeterd
Bakonyjákó
Tarnabod
Sótony
Siójut
Hosszúpereszteg
Bánokszentgyörgy
Királyhegyes
Ipolyszög
Jákó
Vécs
Kerta
Balatonszőlős
Magyarhertelend
Nemesbőd
Vadna
Pári
Szabás
Kemenesszentpéter
Nagydobsza
Sümegcsehi
Kuncsorba
Csővár
Bogyoszló
Kökény
Erdőhorváti
Kunbaracs
Kisnémedi
Salomvár
Taktabáj
Vilonya
Lucfalva
Mike
Ete
Himod
Fácánkert
Ura
Galgaguta
Istvándi
Sátorhely
Panyola
Semjénháza
Ferencszállás
Vasboldogasszony
Sajóivánka
Berkenye
Demjén
Piliny
Beleg
Máriahalom
Radostyán
Kemenessömjén
Nagyacsád
Hevesaranyos
Magyaregres
Surd
Homorúd
Mezőpeterd
Muraszemenye
Szátok
Óhíd
Alsóújlak
Nak
Kőkút
Kondó
Olasz
Szögliget
Bekölce
Nagykökényes
Sárkeszi
Sümegprága
Felsőnána
Csapod
Csögle
Herencsény
Mecsér
Moha
Cserkút
Győrvár
Felsőszölnök
Somogyzsitfa
Érsekhalma
Pápakovácsi
Cirák
Hangács
Gelej
Csaroda
Dombiratos
Tófalu
Nagykorpád
Boldogkőújfalu
Mersevát
Rábacsécsény
Szálka
Pusztaszentlászló
Tüskevár
Gelénes
Lad
Töttös
Tornyiszentmiklós
Rásonysápberencs
Mihálygerge
Felsőpetény
Bucsu
Dencsháza
Egerbocs
Szuha
Szántód
Zimány
Jobaháza
Csaholc
Orci
Lázi
Tiszarád
Csatár
Feketeerdő
Aggtelek
Székelyszabar
Vámosatya
Egyházashollós
Kisszekeres
Somogyfajsz
Lakócsa
Rétalap
Nagygyimót
Bojt
Vérteskethely
Tiszavid
Alsópetény
Darvas
Zubogy
Nagyszekeres
Pusztamagyaród
Telkibánya
Eperjes
Szajla
Tiszacsermely
Csesznek
Lengyel
Hidvégardó
Jákfalva
Golop
Csincse
Nadap
Vízvár
Körösnagyharsány
Bálványos
Györgytarló
Pörböly
Pécsely
Várgesztes
Simaság
Sántos
Kereki
Bérbaltavár
Becske
Zákányfalu
Dunatetétlen
Kishartyán
Újiráz
Nemesapáti
Márokpapi
Bőszénfa
Vanyola
Bár
Sávoly
Gerde
Felsővadász
Szentgáloskér
Károlyháza
Zalaszabar
Nagytevel
Bezi
Sajónémeti
Vámosoroszi
Egyházaskesző
Telekes
Árpádhalom
Ártánd
Malomsok
Nagyér
Egerlövő
Mikóháza
Jákfa
Drávafok
Kemendollár
Felsőcsatár
Magyarszerdahely
Győrasszonyfa
Ambrózfalva
Erdőtarcsa
Kelemér
Egyed
Balatonőszöd
Birján
Hetvehely
Söréd
Nógrádmarcal
Kondorfa
Kemenesmihályfa
Máriakéménd
Romonya
Magyargencs
Nagypáli
Acsalag
Semjén
Somogymeggyes
Eplény
Géberjén
Bajánsenye
Balajt
Karos
Zalacséb
Szólád
Rábacsanak
Rábaszentmihály
Helesfa
Somogyapáti
Nagylengyel
Kisharsány
Nick
Kaposhomok
Szápár
Fehértó
Vörs
Lippó
Rábaszentandrás
Lövőpetri
Pogányszentpéter
Kötcse
Erdőkürt
Hét
Nagylak
Izmény
Mátételke
Markotabödöge
Pusztaottlaka
Vértestolna
Babosdöbréte
Nagyrada
Káptalantóti
Sajópüspöki
Küngös
Dióskál
Váraszó
Muhi
Kémes
Hont
Királyszentistván
Narda
Kisdombegyház
Somogygeszti
Várda
Kőszegszerdahely
Salköveskút
Egyházasdengeleg
Csikvánd
Klárafalva
Selyeb
Óföldeák
Őrtilos
Sóly
Kup
Szamosangyalos
Zádorfalva
Krasznokvajda
Szakáld
Balatonújlak
Lakhegy
Somogybabod
Nagyalásony
Kustánszeg
Kisbucsa
Ipolytarnóc
Uszka
Somogytúr
Legénd
Ömböly
Zalagyömörő
Kisigmánd
Bikács
Fülesd
Doba
Körösújfalu
Kemeneshőgyész
Mályinka
Dunaszentmiklós
Pankasz
Magyarszecsőd
Móricgát
Iharos
Lovas
Siklósnagyfalu
Nyalka
Csenyéte
Vág
Bodrog
Bakonybánk
Bejcgyertyános
Röjtökmuzsaj
Mucsi
Révleányvár
Kéleshalom
Kétbodony
Szőc
Szentantalfa
Törökkoppány
Váckisújfalu
Kács
Magyarkeresztúr
Bolhás
Mátraszentimre
Kamond
Sajósenye
Esztergályhorváti
Zabar
Paloznak
Tengőd
Zajta
Ipolytölgyes
Balatonmagyaród
Sumony
Fáj
Hernádszentandrás
Sajólászlófalva
Bogádmindszent
Nagyszakácsi
Répáshuta
Csoma
Nagykutas
Szúcs
Pethőhenye
Ábrahámhegy
Kisbágyon
Alsószuha
Kisunyom
Csanádalberti
Bátaapáti
Ordas
Gasztony
Porva
Kánya
Mosonudvar
Hegyszentmárton
Bakonyoszlop
Ráksi
Benk
Páli
Molnaszecsőd
Nagyszékely
Bonyhádvarasd
Pornóapáti
Csitár
Füzér
Márok
Szabolcs
Martonyi
Kisvejke
Baranyajenő
Bedegkér
Orosztony
Szemely
Hidegkút
Zaránk
Nagytőke
Drávatamási
Rönök
Pusztamiske
Sajókápolna
Szakony
Zselicszentpál
Szentdomonkos
Büssü
Nagycsepely
Somogyhárságy
Belvárdgyula
Boda
Gilvánfa
Szalmatercs
Kisbajom
Tekenye
Léh
Szentgyörgyvölgy
Dabronc
Szamoskér
Zalaszentgyörgy
Lókút
Tarjánpuszta
Bazsi
Tiszainoka
Liszó
Újbarok
Nemeshany
Kám
Alibánfa
Csörnyeföld
Tornyosnémeti
Zengővárkony
Nagybakónak
Vasegerszeg
Felsőmocsolád
Drávasztára
Táska
Cserdi
Szécsényfelfalu
Rinyaszentkirály
Aszófő
Hedrehely
Csém
Sand
Vasasszonyfa
Hács
Ócsárd
Rigyác
Garadna
Szemere
Hidegség
Gecse
Bögöt
Somodor
Gyóró
Cserépváralja
Mőcsény
Almamellék
Szenta
Boldogasszonyfa
Borjád
Szarvasgede
Pásztori
Szamosbecs
Apátistvánfalva
Mecsekpölöske
Kisbárapáti
Bakonypölöske
Kertészsziget
Csönge
Fulókércs
Kapolcs
Kemenespálfa
Vaskeresztes
Batyk
Jászivány
Csárdaszállás
Kercseliget
Völcsej
Szentegát
Dámóc
Parádsasvár
Görcsönydoboka
Olaszfa
Aranyosgadány
Alsószölnök
Marcalgergelyi
Balatonszepezd
Gige
Terény
Liget
Belecska
Zalaháshágy
Ivád
Petrikeresztúr
Zsarolyán
Nagytótfalu
Csertő
Mucsfa
Nagypall
Felsőkelecsény
Adorjánháza
Örménykút
Dénesfa
Várbalog
Nyíri
Endrőc
Vasszilvágy
Erdősmecske
Kövegy
Császló
Szamosújlak
Sajtoskál
Borszörcsök
Bácsszőlős
Csehimindszent
Kisbodak
Patapoklosi
Ipolydamásd
Varsád
Nagyváty
Pölöskefő
Mónosbél
Oszlár
Pápasalamon
Rakacaszend
Nagydém
Zalavég
Mezőhék
Vásárosmiske
Farkasgyepű
Tákos
Tiszadorogma
Gic
Csép
Baktüttös
Mihályfa
Katafa
Tokorcs
Ziliz
Szakonyfalu
Dabrony
Újtelek
Pálmajor
Iszkáz
Nemeskolta
Simonfa
Old
Somogyhatvan
Vashosszúfalu
Bátor
Tiszabábolna
Bélavár
Vaspör
Vasszentmihály
Alsórajk
Boncodfölde
Botykapeterd
Bozsok
Szőkéd
Zalaistvánd
Pere
Csánig
Kistormás
Kaposkeresztúr
Cserháthaláp
Petrivente
Köveskál
Hencse
Tormafölde
Pénzesgyőr
Velem
Magyarmecske
Pusztaszemes
Diósberény
Und
Sajógalgóc
Rózsafa
Nagykinizs
Szergény
Zics
Hollókő
Egervölgy
Csesztve
Répcevis
Udvari
Egyházashetye
Szava
Kisapáti
Patalom
Csipkerek
Szarvaskő
Kismányok
Ukk
Nyőgér
Zalaboldogfa
Bozzai
Bér
Bocska
Kiskinizs
Csonkahegyhát
Szente
Bakonya
Vindornyaszőlős
Pinnye
Szemenye
Fony
Fülpösdaróc
Megyehíd
Kazsok
Felsőregmec
Matty
Kárász
Gibárt
Zádor
Kisvaszar
Nemesvita
Vasalja
Fedémes
Hottó
Kővágótöttös
Ófalu
Szentbalázs
Magosliget
Szenyér
Szebény
Nagyhajmás
Szőce
Drágszél
Koppányszántó
Románd
Zók
Gyepükaján
Kistótfalu
Korlát
Gadány
Kisnamény
Lácacséke
Kelevíz
Fertőboz
Milejszeg
Szamostatárfalva
Zselickislak
Nyomár
Csömend
Sikátor
Gősfa
Egeraracsa
Told
Olcsvaapáti
Szentgyörgyvár
Mikosszéplak
Téseny
Tiszavalk
Lovászhetény
Uzsa
Hernádkércs
Lesencefalu
Tormásliget
Dövény
Újvárfalva
Balatonudvari
Hagyárosbörönd
Füzérkomlós
Fancsal
Nemessándorháza
Bakonyszücs
Szilaspogony
Folyás
Sopronnémeti
Csibrák
Ősagárd
Tompaládony
Kisszékely
Gyöngyösmellék
Hetefejércse
Kishuta
Kissikátor
Gór
Nemeskocs
Nemesrempehollós
Bükkszentmárton
Böde
Csataszög
Pácsony
Zalaszentjakab
Mekényes
Gyugy
Rádóckölked
Perőcsény
Somlójenő
Bedő
Rátót
Kérsemjén
Lórév
Nyim
Hövej
Garé
Csehbánya
Szalatnak
Resznek
Alsódobsza
Bodonhely
Tömörd
Pórszombat
Répceszemere
Kispáli
Tormás
Kásád
Ládbesenyő
Nagygeresd
Füzérradvány
Bakonypéterd
Kátoly
Lispeszentadorján
Alsómocsolád
Nemesrádó
Csempeszkopács
Hejőkürt
Palkonya
Porrogszentkirály
Egyházasharaszti
Hegymagas
Vámoscsalád
Csabaszabadi
Szentdénes
Sáska
Újireg
Bögöte
Nemescsó
Gadna
Závod
Iklódbördőce
Mánd
Veszprémgalsa
Beret
Zalaszentlőrinc
Kislippó
Gordisa
Nemeskeresztúr
Nemespátró
Teklafalu
Oltárc
Árpás
Kacsóta
Karakószörcsök
Pápadereske
Pápoc
Kovácshida
Mesteri
Misefa
Miszla
Oroszló
Kenéz
Bakóca
Túrony
Pósfa
Kastélyosdombó
Villánykövesd
Magyarsarlós
Nagyrákos
Drávapalkonya
Szabadi
Szentliszló
Mátyus
Szegi
Csombárd
Sámsonháza
Hásságy
Hegyhátszentjakab
Erzsébet
Szentistvánbaksa
Bókaháza
Uppony
Nemesszentandrás
Pusztacsalád
Mikekarácsonyfa
Lénárddaróc
Kerkabarabás
Rinyaújlak
Nyugotszenterzsébet
Felsőberecki
Borsodgeszt
Jágónak
Nemeshetés
Cák
Detek
Dörgicse
Veszprémfajsz
Lúzsok
Pamuk
Fonó
Bogdása
Gerényes
Pusztaradvány
Kávás
Márkháza
Bugacpusztaháza
Halogy
Szőkedencs
Szűr
Gyügye
Kiskassa
Dúzs
Abaújvár
Nagypirit
Bonnya
Gelsesziget
Sobor
Nagykeresztúr
Magyarszombatfa
Merenye
Magyarszentmiklós
Illocska
Dunaremete
Hermánszeg
Damak
Szilágy
Kisszentmárton
Kőszegdoroszló
Heresznye
Zala
Tiszacsécse
Aka
Piskó
Monaj
Visnye
Kisdobsza
Zselickisfalud
Mindszentkálla
Viszák
Sárazsadány
Tékes
Alsóbogát
Polány
Csehi
Hirics
Kilimán
Magyardombegyház
Döbrönte
Andrásfa
Szinpetri
Vilyvitány
Torvaj
Ganna
Négyes
Vászoly
Tomor
Somogyviszló
Sóstófalva
Vinár
Kerecseny
Ibafa
Dubicsány
Komlóska
Sorkikápolna
Pötréte
Hernádpetri
Zalaerdőd
Bodmér
Bakonyszentiván
Hejce
Abod
Patosfa
Dozmat
Szaporca
Zajk
Köcsk
Cún
Alsótold
Jósvafő
Csákány
Béb
Felsőmarác
Egeralja
Tiszatardos
Nemeske
Kórós
Raposka
Murarátka
Bezedek
Ivándárda
Szulimán
Mencshely
Szárazd
Hollád
Lothárd
Kisbabot
Cserénfa
Őrimagyarósd
Kissomlyó
Balatoncsicsó
Hajmás
Csatka
Szegerdő
Ecseny
Tarnaszentmária
Rábatöttös
Trizs
Gálosfa
Rinyabesenyő
Felsőgagy
Kerkaszentkirály
Bisse
Zaláta
Gagyvendégi
Drávaiványi
Nemeskér
Bucsuta
Kisasszonyfa
Tornaszentjakab
Komjáti
Hernádcéce
Szilvásszentmárton
Kacorlak
Terpes
Bódvalenke
Meszlen
Szegilong
Magyartelek
Duka
Kákics
Sajómercse
Petőmihályfa
Teleki
Nóráp
Miklósi
Bodolyabér
Kisberény
Kemestaródfa
Porrog
Szakadát
Kőszegpaty
Békás
Liptód
Feked
Visz
Szécsisziget
Martonfa
Kiscsécs
Újsolt
Köblény
Fazekasboda
Szarvaskend
Magyarnádalja
Csáfordjánosfa
Kercaszomor
Ozmánbük
Ipacsfa
Drávacsepely
Edde
Szalapa
Kemenesszentmárton
Tótújfalu
Peterd
Szécsénke
Szentimrefalva
Zalkod
Potony
Keszőhidegkút
Kisgyalán
Kisherend
Bakonykoppány
Pula
Gagybátor
Márfa
Kisrécse
Lapáncsa
Chernelházadamonya
Újlőrincfalva
Somogyaracs
Meszes
Molvány
Horvátlövő
Zsédeny
Rádfalva
Ág
Drávaszerdahely
Zalamerenye
Öcs
Lickóvadamos
Kishajmás
Szilvágy
Kisrákos
Somogyegres
Ellend
Tésenfa
Bakháza
Szalafő
Abaújszolnok
Rigács
Karakó
Pat
Szakácsi
Drávacsehi
Németfalu
Vásárosbéc
Baskó
Adorjás
Kistapolca
Pusztaederics
Vigántpetend
Borgáta
Nemeskisfalud
Pusztafalu
Tilaj
Alsóregmec
Baranyahídvég
Kéked
Grábóc
Lulla
Felsőjánosfa
Rinyakovácsi
Tornaszentandrás
Várfölde
Tárnokréti
Nagybudmér
Tivadar
Szentbékkálla
Kistolmács
Somogyacsa
Vejti
Hunyadfalva
Sámod
Bihardancsháza
Darnó
Maráza
Bózsva
Pócsa
Kissziget
Kisrozvágy
Regenye
Bánfa
Kisnyárád
Basal
Horpács
Apácatorna
Iliny
Vének
Hegyháthodász
Pálfiszeg
Kiscsehi
Áta
Ebergőc
Csarnóta
Lápafő
Kerkateskánd
Kisasszond
Kánó
Okorág
Homokkomárom
Kiskutas
Nagyvejke
Ózdfalu
Rábcakapi
Hernádszurdok
Nagygörbő
Komlósd
Csapi
Kékesd
Hosszúvölgy
Kisgörbő
Szuhafő
Kálócfa
Monyoród
Csonkamindszent
Büttös
Harasztifalu
Szilvás
Drávagárdony
Pinkamindszent
Somogycsicsó
Várong
Bácsszentgyörgy
Varászló
Kupa
Csurgónagymarton
Sósvertike
Baranyaszentgyörgy
Hegyhátsál
Pettend
Kozárd
Zsujta
Nagycsány
Kisecset
Mesterháza
Várkesző
Pusztacsó
Pereked
Páprád
Péterhida
Katádfa
Dobronhegy
Gyanógeregye
Vásárosfalu
Hegyesd
Sérsekszőlős
Tótszentgyörgy
Kisbárkány
Garbolc
Nemesládony
Nagykölked
Szágy
Vázsnok
Siklósbodony
Rábaszentmiklós
Alsótelekes
Bakonygyirót
Vékény
Kisszőlős
Kalaznó
Szellő
Örvényes
Dobri
Rápolt
Zalaszegvár
Győröcske
Vekerd
Oroszi
Zsebeháza
Gyöngyfa
Hegyhátmaróc
Hernádbűd
Bosta
Porpác
Bakonykúti
Kisfüzes
Balatonhenye
Apátvarasd
Somogydöröcske
Meződ
Vid
Felsőegerszeg
Szőke
Bükkmogyorósd
Barnag
Velény
Fiad
Vállus
Bezeréd
Tarrós
Tikos
Felsőtold
Bokor
Pusztaberki
Vindornyafok
Ivánbattyán
Lócs
Fűzvölgy
Sárok
Orbányosfa
Kisdér
Nemesnép
Komlódtótfalu
Balatonrendes
Padár
Füzérkajata
Óbánya
Szentpéterfölde
Kányavár
Cserhátszentiván
Nagyhódos
Zalasárszeg
Kisjakabfalva
Drávakeresztúr
Tófű
Nagytilaj
Edve
Várad
Hegymeg
Udvar
Hegyhátszentpéter
Kerkakutas
Pécsdevecser
Gétye
Ormándlak
Zalaigrice
Szentjakabfa
Kiscsősz
Döbörhegy
Kistamási
Ortaháza
Nagymizdó
Fenyőfő
Zalaújlak
Babarcszőlős
Barlahida
Háromhuta
Szőlősardó
Besence
Ólmod
Monoszló
Szászfa
Kisbudmér
Újszalonta
Nemesborzova
Répceszentgyörgy
Szentborbás
Szorosad
Ispánk
Vöckönd
Filkeháza
Pécsbagota
Gyűrűs
Csebény
Kétvölgy
Galvács
Potyond
Kaszó
Belsősárd
Kerkafalva
Bodorfa
Németbánya
Maglóca
Magyarlukafa
Kiszsidány
Palé
Daraboshegy
Kallósd
Hernyék
Zsennye
Marócsa
Gömörszőlős
Kaposgyarmat
Kemeneskápolna
Szentkatalin
Tagyon
Somogysimonyi
Alsógagy
Dinnyeberki
Imola
Varga
Keménfa
Erdősmárok
Gadács
Mérges
Kisbeszterce
Mogyoróska
Csöde
Kisberzseny
Tésa
Vöröstó
Almáskeresztúr
Salföld
Bódvarákó
Irota
Döröske
Halastó
Főnyed
Drávapiski
Velemér
Kutasó
Kerkáskápolna
Sárfimizdó
Vágáshuta
Vindornyalak
Keléd
Regéc
Lasztonya
Szatta
Vadosfa
Porrogszentpál
Szörény
Somogybükkösd
Viszló
Szentmargitfalva
Külsősárd
Debercsény
Zebecke
Okorvölgy
Kékkút
Szentkozmadombja
Bürüs
Orfalu
Abaújlak
Hetyefő
Almásháza
Gáborjánháza
Maróc
Kishódos
Gyalóka
Murga
Nagyhuta
Horváthertelend
Abaújalpár
Döbröce
Somlóvecse
Markóc
Gosztola
Patca
Pányok
Kispirit
Égerszög
Pördefölde
Kemse
Valkonya
Husztót
Hegyhátszentmárton
Zalaszentmárton
Hosztót
Rinyaújnép
Varbóc
Kovácsszénája
Cakóháza
Arka
Rábasebes
Óbudavár
Börzönce
Tengeri
Ligetfalva
Szaknyér
Alsószenterzsébet
Hosszúvíz
Garáb
Zalaszombatfa
Márokföld
Kány
Kára
Bakonyság
Zalameggyes
Ramocsa
Pamlény
Nyésta
Iklanberény
Teresztenye
Bödeháza
Baglad
Magyarföld
Gombosszeg
Kisvásárhely
Keresztéte
Dötk
Kozmadombja
Litka
Nemesmedves
Szárász
Sénye
Sima
Lendvadedes
Libickozma
Szijártóháza
Perecse
Becskeháza
Csér
Zalaköveskút
Megyer
Tornabarakony
Debréte
Pusztaapáti
Csertalakos
Lendvajakabfa
Felsőszenterzsébet
Tornakápolna
Iborfia
Tököl
Gagyapáti
Solymár
Barcs
Tiszaföldvár
Komló
Komoró
Kömlő
Kömörő

...

...