ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Elérhetőségek - ügyfélszolgálati információ

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon pár órán belül válaszol minden üzenetre, e-mailre, várjuk telefonhívását az esetlegesen felmerülő problémák kapcsán. Hétvégén csak e-mailben kommunikálunk.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mielőtt üzenetet küldenél, olvasd el a gyakran ismételt kérdések szekciót, hátha választ találsz a felmerülő problémádra.

Keresőként és szakemberként is mindenkinek teljesen ingyenes a regisztráció. Ennek köszönhetően teljesen díjmentesen vehető igénybe.

A regisztrációt követően kell egy kis idő, amíg a profilodat jóvá hagyjuk - ez után jelenik meg a találatok között. A profil oldaladon is lehetséges, hogy inaktívra állítottad azt. Az adott városban a szakmára nézve csak akkor jelenik meg, ha a szakmát és várost egyaránt megadtad, ezt ellenőrizd!

Rendszerünk komplexitásából adódóan elképzelhető, hogy a regisztráció során valamilyen művelet nem sikerült, valami hibásan lett feldolgozva. Ha valamilyen információt nem tudtál megadni magadról, várj egy kicsit, próbáld meg később, utána vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a profilod kitöltésében.

Minden adatkezeléssel kapcsolatos irányelvet leírtunk az adatvédelmi tájékoztatónkban. Amennyiben bármiyen kérdésed vagy kérésed lenne, jelezd ügyélszolgálatunk felé!

Portálunk kizárólag építőipari szakmákban van jelen, ennek köszönhetően csak és kizárólag olyan szakik regisztrálhatnak, akik ezen szegmensben tevékenykednek - más szakmákkal sajnos nincs erre lehetőség.

Lehetséges, hogy nem tudsz képeket feltölteni - ez esetben próbáld meg kisebb képmérettel, erre nagyon jó szoftver, program lehet a Bulk Resize. A képek feltöltését próbáld meg picit később, ez is segíthet.

Üzenetküldés

Amennyiben a gyakran ismételt kérdések szekcióban nem találtál választ a kérdésedre, küldj üzenetet!

Elfogadom az adatédelmi nyilatkozatban foglaltakat.

SZAKI KERESÉSE NÉV ALAPJÁN